Training Senioren

Contactpersoon Pascal Ramackers, hoofdtrainer bij Jo Mullens & Pascal Ramackers Tennis en Padel Training (06-54600216).

Voor inschrijving, informatie en indeling: www.jomullens.nl

Er zijn trainingen voor beginners en gevorderden. Ook voor ervaren tennissers kan het leuk zijn om de techniek en tactiek weer verder te ontwikkelen in de training. Pascal Ramackers verzorgt de trainingen of schakelt een andere trainer in. De groepsgrootte is meestal maximaal 4. Andere groepsgroottes zijn in overleg mogelijk. Een competitieteam kan als team deelnemen.

Zomertraining 2021

De training begint in de eerste week van april. Leden kunnen zich rechtstreeks opgeven, graag uiterlijk 23 maart via: www.jomullens.nl. Daar is ook informatie te vinden over de leskosten. De tennisschool publiceert uiterlijk 25 maart de lesindeling. Bij inschrijving na 15 maart ben je afhankelijk van de vrije plaatsen.

Wintertraining

De all-weather banen van TC Bakkerbosch bieden ook de mogelijkheid voor tennistraining tijdens de winter. Wedstrijdtraining Competitie- en wedstrijd spelende leden met sterke motivatie en inzet kunnen zich inschrijven voor wedstrijdtraining. Groepsgrootte minimaal zes, maximaal acht personen (twee banen, anderhalf uur).

Privétraining

Op aanvraag is privétraining mogelijk voor 1 of 2 personen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 15665978

Address

Bemelerweg 81
6267 AL Cadier en Keer

KVK-nummer

40203275