Algemeen Senioren

Contactpersonen:

  • Voorzitters: Irene Steinhart en Robinia Heerkens
  • Toernooien: John Gossen en Hanneke Vermeulen
  • Open toernooien: Pascal Ramackers, tennistrainer (06-54600216)
  • Irene Steinhart, VerenigingsCompetitieLeider (VCL) overige competities

TC Bakkerbosch heeft twee gravelbanen en twee all-weather-banen, waarop je alle dagen van de week kunt tennissen. Het reserveren van een baan gaat via de KNLTB Club app of via de website. Alle banen hebben verlichting zodat je ook ‘s avonds kunt tennissen. Aan degenen die op winteravonden willen doorspelen op de all-weather-banen wordt een kleine vergoeding gevraagd voor de kosten van verlichting en eventueel gebruik van het clubhuis.

Kennismaking nieuwe leden

Nieuwe leden worden wegwijs gemaakt door het bestuur en andere vrijwilligers. Bij voldoende deelname wordt aan het begin van het zomerseizoen een informatie-en kennismakingsbijeenkomst georganiseerd.

Senioren activiteiten

Ieder lid of tennisgroepje kan iets organiseren. Wekelijks, in de periode van april t/m september, zijn er instuiven voor ieder die wil, dus met vrije inloop, aanmelden is niet nodig:

  • Lady’s ochtend , elke dinsdag van 9.30-12 uur, met twee tennisrondes en koffiepauze. In september is er tot slot een dameslunch. Contactpersoon: Mien-Jet Rutten
  • Vrijdagochtend instuif senioren van 10.00-11.30 uur voor mannen en vrouwen, afsluiting met koffie. Contactpersoon: Miek Beckers
Toernooien

Tennis bestaat naast trainen ook uit wedstrijden spelen. Door wedstrijden te spelen word je steeds beter én krijg je meer plezier in de sport. Ook is het leuk om deel te nemen aan toernooien. Binnen je eigen club speel je vaak tegen dezelfde personen. Op toernooien speel je vaak tegen nieuwe tegenstanders. Dat werkt verfrissend en het zorgt ervoor dat je je kunt meten aan het niveau van anderen.  Je leert nieuwe mensen kennen en het is gezellig!

Clubtoernooien

TC Bakkerbosch heeft een actieve toernooicommissie. Naast een aantal vaste toernooien (zie onderstaand) kunnen dat hele low-profile toernooien zijn waarbij de toernooicommissie alleen zorgt voor een open clubhuis en een speelschema. Er wordt naar gestreefd eens per maand een toernooi te organiseren om zoveel mogelijk leden de kans te bieden met en tegen andere leden te spelen dan de eigen vaste tennispartner(s). Ook zijn er contacten met andere clubs in de omgeving en worden gezamenlijk toernooien georganiseerd. Dit om de contacten tussen clubs aan te halen en gewoon omdat het leuk en leerzaam is om tegen ander clubs te spelen!

  • Openingstoernooi Het buitenseizoen wordt op 7 april 2024 geopend met een gezellig toernooi.
  • Zomer toernooi Op een zondag in juli vindt het jaarlijkse zomertoernooi plaats. 
  • Slotactiviteit Laat u verrassen.
  • Overige activiteiten: zie agenda
Open toernooien

Er bestaan veel verschillende open toernooien. Zie voor een overzicht van alle soorten: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/toernooien/senioren/. Daarnaast vind je het meest actuele aanbod van open toernooien en  ranglijsttoernooien op MijnKNLTB. Gebruik de uitgebreide zoekfunctie om alle toernooien, passend bij jouw wensen en behoeften, te selecteren. Je kunt je op MijnKNLTB ook gelijk voor een toernooi inschrijven.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 15665978

Adres

Bemelerweg 81
6267 AL Cadier en Keer

KVK-nummer

40203275