Accommodatie

Tennispark en banen

TC Bakkerbosch beschikt over een tennispark met twee gravelbanen en twee all-weather-banen. Alle banen hebben verlichting en gedurende het zomerseizoen, van 1 april tot 1 november, kun je er tot in de late avonduren tennissen. In de wintermaanden kun je overdag tennissen op de all-weather-banen. Wil je in de winter ‘s avonds tennissen, dan wordt een kleine vergoeding gevraagd in verband met extra energiekosten. Meer informatie hierover vind je in de loop van het zomerseizoen op de website van TC Bakkerbosch.

Je kunt de tennisbanen uiteraard alleen gebruiken na reservering via de KNLTB-app of via de website van TC Bakkerbosch. Het dagelijks onderhoud van de banen gebeurt in principe door de leden zelf door het (verplichte) vegen met borstels of sleepnetten die op alle banen aanwezig zijn. Twee groundsmen verzorgen het wekelijks onderhoud. Zij doen het grotere onderhoud aan de banen zoals walsen, reparaties aan banen en netten en het schoonhouden van de banen. Vrijwilligers verzorgen reparaties aan het clubhuis en assisteren de groundsmen wanneer nodig. Dit alles zorgt ervoor dat onze accommodatie er tiptop bij ligt. 

Clubhuis en bar  

Het onlangs gerenoveerde clubhuis heeft een gezellige uitstraling. Samen met het terras is dit de ideale plek om voor en na de wedstrijd met je medespelers een drankje te nemen en om na te praten over de gespeelde partij. Je maakt er kennis met andere clubleden en vaak ook afspraken voor weer een nieuwe partij tennis. Bij toernooien en competities kun je er genieten van mooie tenniswedstrijden.

Het beheer van de bar wordt door de leden zelf uitgevoerd. Alle seniorleden draaien drie bardiensten per jaar of kopen deze af voor € 40 per jaar. De barcommissie stelt het bardienstrooster samen. Je ontvangt via een persoonlijk e-mailbericht de dag en tijd waarop je bent ingeroosterd. Daarnaast vind je het bardienstrooster ook in het clubhuis op het infobord en in het besloten gedeelte van de website.

De barcommissie zorgt voor de nodige instructies voor het vervullen van de bardienst. Met vragen tijdens een bardienst kun je terecht bij de weekcoördinator die ook op het rooster staat vermeld. Het is belangrijk dat het clubhuis op de afgesproken tijden open is. Zeker in de maanden dat de baanverlichting aan moet, maar ook in verband met gebruik van kleedruimten en sanitair; dus noteer je bardiensten goed in je agenda.

Barmedewerkers dienen in het bezit te zijn van een IVA-certificaat (Instructie Verantwoord Alcohol schenken). Dit certificaat kun je verkrijgen via een online test op de site www.nocnsf.nl/iva.

Verder zorgt de barcommissie voor de inkoop van alle consumpties, het regelen van de schoonmaak van het clubhuis en de financiën van de bar. De informatie over het assortiment en de drankprijzen vind je in het clubhuis.                                      

Openingstijden clubhuis

Het clubhuis is in de maanden april tot oktober open op:

  • baravonden op maandag tot en met donderdag 20.00-22.30 uur  
  • buiten deze tijden krijgen de leden steeds toegang tot het clubhuis met een code/sleutelkastje voor gebruik van toilet, kleedruimte en baanverlichting

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 15665978

Adres

Bemelerweg 81
6267 AL Cadier en Keer

KVK-nummer

40203275