Competitie Senioren

In de voorjaarscompetitie 2024 voor senioren spelen twee teams van TC Bakkerbosch mee.

Op vrijdagavond een gemengd team 35+ 4e klasse
en een damesteam 35+ 3e klasse.

Contactpersoon: Irene Steinhart VCL  

Wat maakt competitie spelen zo leuk?

Teamgevoel, gezelligheid en ontwikkeling. Competitie spelen is het gevoel van samen willen winnen en elkaar steunen als er verloren wordt. Het is napraten met je teamgenoten over die ene rally onder het genot van een hapje en drankje. Naast het wedstrijdelement staat tijdens de competitie de gezelligheid voorop. Door wedstrijden te spelen verleg je je grenzen, verbeter je jezelf keer op keer en ontwikkel je jezelf op techniek, inzicht en mentaal vlak. Kom vooral eens kijken naar de competitiewedstrijden op het park.

Competitieaanbod KNLTB

De KNLTB Competitie bestaat uit een zeer divers competitieaanbod het hele jaar door op iedere dag van de week, voor zowel beginnende spelers als voor ervaren spelers en voor iedereen daar tussenin.  Voor iedere tennisser is er een passende competitie! Bij voorbeeld, voorjaars-, zomer-, najaars- en wintercompetitie, 50+ en 8&9 competitie. Zie: https://www.tennis.nl/alles-over-tennis/competitie/senioren/

Hoe werkt de competitie?

Tijdens de KNLTB Competitie speel je meestal samen met je team op zeven speeldagen tegen de andere teams uit de poule. Een poule bestaat in de meeste gevallen uit acht teams en wordt ingedeeld naar niveau, leeftijd en regio. Een team treft iedere tegenstander één keer. Je speelt een aantal keer thuis op je eigen club en een aantal keer ga jebij een andere vereniging op bezoek. Het team dat na de zeven speeldagen de meeste wedstrijden heeft gewonnen is kampioen. Ben je net begonnen met tennis?

8&9 competitie

Speel je regelmatig met en tegen vrienden? Lijkt het je leuk om een keer tegen spelers van andere clubs te spelen en wil je op een laagdrempelige manier kennis maken met het spelen van wedstrijden? Dan is 8&9 Tennis echt iets voor jou! Dit is een laagdrempelige dubbelcompetitie speciaal voor (startende) recreatieve tennissers met speelsterkte 8 en 9. Je speelt op een relaxte manier wedstrijden want resultaten zijn in deze competitie minder belangrijk. Je speelt voornamelijk voor de gezelligheid en op je eigen niveau. Deze starterscompetitie wordt aangeboden op donderdagavond en zondag tijdens de voor- en najaar competitie.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 15665978

Adres

Bemelerweg 81
6267 AL Cadier en Keer

KVK-nummer

40203275