TC Bakkerbosch

TC Bakkerbosch is de tennisclub van Cadier een Keer, gelegen op een steenworp afstand van Maastricht. Onze club is opgericht in 1978 en telt op het moment ruim 100 leden.

Ons tennispark is landelijk gelegen en onderdeel van het sportcomplex Bakkerbosch, aan de rand van het dorp. Wij beschikken over twee gravelbanen en twee all-weather-banen. Dankzij de all-weather-banen en de verlichting op het park kan er het hele jaar buiten getennist worden, ook in de winter. TC Bakkerbosch heeft afspraken met een tennisschool, er kan op ons tennispark gelest worden. Ieder jaar doen verschillende teams mee aan de competitie wedstrijden.

Ons clubhuis beschikt over een gezellige bar met zitjes binnen en buiten. Daarnaast zijn er voldoende kleedkamers, toiletten en douches.

De vereniging is financieel gezond en tal van vrijwilligers houden de accommodatie op peil en organiseren sportieve en gezellige evenementen.
Door verschillende wervingsacties en de mogelijkheid ook onder pandemie-omstandigheden te kunnen blijven spelen hebben zich in de laatste jaren en vooral ook recent weer veel nieuwe leden bij de vereiniging ingeschreven. Er is vrijwel altijd een baan beschikbaar, via de KNLTB.Club-app is afhangen en reserveren makkelijk gedaan.

Tijdens het tennisseizoen zijn er verschilllende activiteiten op en naast het tennispark: toernooien, bbq's en wandelingen.

   

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 15665978

Adres

Bemelerweg 81
6267 AL Cadier en Keer

KVK-nummer

40203275