Training Jeugd

Contactpersoon voor training is Pascal Ramackers van Tennis Academy Ramackers (06-54600216).

Op de website www.tennisacademyramackers.nl vind je informatie over inschrijving, kosten en trainingsrooster. Hoofdtrainer Pascal Ramackers verzorgt de trainingen of laat die door een andere trainer verzorgen. De groepsgrootte is meestal maximaal 4. Bij mini’s (fase rood) is de groepsgrootte maximaal 6 tot 8. Andere groepsgroottes zijn in overleg mogelijk. Een competitieteam kan als team deelnemen.

Zomertraining 2024

Voor tennistraining kun je je rechtstreeks opgeven bij Pascal Ramackers, bij voorkeur via de website van www.tennisacademyramackers.nl De trainingen beginnen in principe in de eerste week van april.

Wintertraining

De all-weather banen van TC Bakkerbosch bieden ook de mogelijkheid voor tennistraining tijdens de winter.

Veiligheidsbeleid

TC Bakkerbosch neemt de veiligheid van haar (jeugd) leden serieus en ondersteunt het beleid van de NOC*NSF ter preventie van intimidatie. Daarvoor moet elke jeugdtrainer bij de tennisclub een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) verklaring hebben, deze verklaring wordt ook wel “bewijs van goed gedrag” genoemd. Uit deze verklaring van het ministerie van Veiligheid en Justitie blijkt dat het gedrag uit het verleden van een persoon geen bezwaar oplevert voor bijvoorbeeld het werken met minderjarigen bij een sportvereniging. Dit geeft meer zekerheid over het verleden van trainers en vermindert de kans dat personen die eerder in de fout gingen een functie bij de sportvereniging kunnen uitoefenen.

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 6 15665978

Adres

Bemelerweg 81
6267 AL Cadier en Keer

KVK-nummer

40203275